Shanghai Petty International Co.,Ltd

pettychina-labpro-belgrade

Shanghai Petty International Co., Ltd nalazi se na jugu Šangaja, ekonomskog centra Kine. Kompanija se oslanja na efikasnu nabavku materijala, logistiku, odličnu komunikaciju i e-trgovinu, što pomaže u kreiranju konkurentskih cena i poboljšanju nivoa usluge. Zahvaljujući odgovarajućem sistemu autoputeva, od firme do aerodroma potrebno je samo sat vremena vožnje, odnosno sat i po vremena do luke.

Iz ovog razloga kompanija rado pruža dobrodošlicu klijentima iz svih delova sveta i teži ostvarenju prijateljskih odnosa sa svojim kupcima. Specijalizovana za proizvodnju kaveza za laboratorijske životinje, njihova ponuda uključuje standardne, ventilirane, transportne kaveze, kao i one za razmnožavanje laboratorijskih životinja i metaboličke kaveze. Ovde spada i brojna prateća oprema – hranilice, pojilice i sl.

 

pettychina-logo
Fabrike poseduju naprednu tehnologiju, profesionalni kadar i veliki proizvodni kapacitet. Kvalitet se kontroliše striktnim unutrašnjim proverama, a dobijeni sertifikati uključuju CCC, CUL, VDE, GS, CE, i SAA. Moto kompanije je „At your service at China“.