Next Advance

nextadvance-labro-belgrade1

Next Advance, Inc. razvija i prodaje inovativne, kvalitetne, user-friendly uređaje za molekularne biologe. Njihove proizvode testira multidisciplinarno osoblje sa znanjima iz različitih oblasti. Ovi aparati automatizuju svakodnevne zadatke i oslobađaju istraživače ponavljajućih procedura koje oduzimaju vreme.

Šta ovu kompaniju čini jedinstvenom?

Razvoj proizvoda je od početka motivisan željom da se zadovolje potrebe istraživača i naučnika na terenu. Dok ostale kompanije dizajniraju aparate imajući na umu inženjere ili povećanje proizvodnje, Next Advance razvija proizvode za VAS!

nextadvance-labro-belgrade2

Kako oni to rade?

Next Advance raspolaže tehničkim umovima koji su među najboljima u branši. Tim saradnika se sastoji od ljudi sa doktoratima iz oblasti molekularne biologije ili srodnih grana, kako bi se korisniku što lakše pomoglo u razvoju najboljih protokola za njegove uzorke. Od prvog dana prioritet je na brzoj i efikasnoj tehničkoj podršci. Rast kompanije je samo pridružio nove, kvalifikovane naučnike njihovom timu.

Zašto bi Vama ovo bilo važno?

Next Advance tim je posvećen isporučivanju laboratorijske opreme prema potrebama i planiranim budžetima krajnjeg korisnika. Njihovi stručnjaci mogu blisko sarađivati sa Vama u cilju prilagođavanja proizvoda Vašoj aplikaciji. Štaviše, otvoreni su za razvijanje novih proizvoda kako bi udovoljili Vašim specifičnim potrebama.

nextadvance-labro-belgrade3