O nama

Labpro-blanc

Mi smo mlada firma osnovana 2012. godine, koja ima za cilj da svojim kvalitetom rada osvoji domaće tržište. Osnovna delatnost nam je uvoz, distribucija, kao i održavanje laboratorijske opreme. LabPro nudi proizvode uglednih svetskih proizvođača kao što su Abcam, Medline, Gilson, Micros i Biological Industries.

S obzirom na to da živimo u zlatnoj eri medicine, naš tim, uz kontinuirano usavršavanje znanja i posedovanje svih neophodnih sertifikata, stoji Vam uvek na raspolaganju. Tu smo da odgovorimo na sve Vaše zahteve – od izbora optimalne konfiguracije ili laboratorijskih instrumenata do instalacije, edukacije, tehničke podrške, ali i servisa. LabPro je tu da efikasno i brzo obezbedi stalno snabdevanje potrošnim materijalom.

Vodimo računa o svojim klijentima, te smo uvek dostupni za pronalaženje rešenja u unapređenju Vašeg rada, jer Vaš uspeh je i naše zadovoljstvo!

VIZIJA: Pružanje usluga na najvišem profesionalnom nivou uz kontinuitet u usavršavanju i napredovanju. Stalna briga za klijenta, ali i izgrađivanje firme čije će ime postati sinonim za kvalitet.

CILJ: Visok kvalitet naših usluga u skladu sa međunarodnim standardima i praksom. Poverenje, ugled, i zadovoljstvo naših kupaca. Stalno unapređenje znanja zaposlenih, ali i efektivnost i efikasnost u organizaciji rada.

 

U želji za uspešnom saradnjom,

LabPro d.o.o.