UniEquip

uniequip-labpro2
UNIEQUIP
je počeo sa radom 1975. kao kompanija za uvoz američke opreme na nemačko tržište. Osnovana je u Njujorku kao INC, registrovana u Delaveru.

Tokom prethodnih sedamnaest godina UniEquip je razvio i u drugim zemljama poslove kojima se prvobitno bavio u Nemačkoj. U prioritete ove kompanije spada rekonstrukcija starih laboratorija i uvođenje novih tehnologija. U Martinsrajdu oni poseduju moćnu mašineriju za izvoz, prvenstveno na azijsko i istočnoevropsko tržište, a odnedavno i na južnoameričko. Novi dijapazon opreme za molekularnu biologiju i genetička ispitivanja osnov je njihovog poslovanja u zemljama Evrope, a i šire.

uniequip-labpro1

Uspeh u poslovanju je potvrda nemačkog kvaliteta i motivacija za njegovo neprestano unapređivanje. Jedan od važnih ciljeva kompanije je održavanje kontakta sa istraživačima i pružanje idealnog rešenja za njihove potrebe. Korisnici širom sveta otvaraju im mnoge nove perspektive. Stoga, da bi ispratili ovakvu politiku, potrebni su im partneri koji su se dokazali na poljima molekularne biologije, genetičkog istraživanja i biotehnologije.

uniequip